Hírek

Az őszi szünetben is edzenek játékosaink

2018. október 29. 14:54
 

 

Az őszi szünetben is edzenek a Mercedes- Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia játékosai, akik közül 13-an a korosztályos válogatottak képző táboraiba kaptak meghívót.

Az U14-es csapatból nyolcan kaptak meghívót Szolnokra, a képző táborba. A csapatnak Lakosa Zsolt az edzője. A meghívottak közül Dobos Máté betegség miatt nem tudott elutazni, azonban Dávid Benjamin, Kégel Tamás, Kovács Gergely, Ladovszky János, Rácz Dávid, Sérai-Szabó Zsolt és Sütő Márton részt vett a képzésen. A csapat a hétvégén egy háromnapos, Nagykőrösön rendezett nemzetközi tornán, a Pityke Kupán szerepelt, ahol cseh, szlovén, lengyel, olasz és magyar élvonalbeli klubok utánpótláscsapatai előtt megnyerte a viadalt.

Szabó Dani és Kőházi Bence Sopronba kapott meghívót, a 2004-esek részére szervezett képző táborba, Kiss Virág pedig a fővárosba utazott a korosztályos válogatott kapitányának meghívására. A Magyar Kosárlabda Szövetség központjában, Székesfehérváron tartják az őszi szünetben az U16-os válogatott edzőtáborát, ahova Rácz Tamás és Ivkovic Milán utazott.